søndag 17. oktober 2010

Hei

Maylinn og meg er i San Francisco og koser oss veldig. Det begynte med 30 grader men er nå blitt veldig kaldt. Fra shorts til bukse og varm jakke.
Vi har gått mye som man skal på storbyferie. Shoppet masse ting til oss selv, men mest til Iben. Hun har fått mange fine kjoler, sko og annet gøy.

Frisco er en veldig fin by. En liten by som vi fort ble godt kjent i. Vi har sett litt av skolen til Chris og fått sett en forferdelig dårlig fotballkamp hvor The Dons tapte 1-4. De slapp likegodt inn 3 mål før det var spillt 5 minutter av første omgang. Ble ikke noe gøy etter det. Chris spilte en god kamp, men det hjalp lite når keeperen måtte gi seg pga hodepine ??? Ny kamp og nye muligheter venter i morgen søndag.

Vi har spist godt. Vi startet med "The Stinking Rose" på onsdag. En restaurant hvor hvitløk er i fokus. " we season our garlic with food" er mottoet. Masse rare hvitløkretter som fx garlic icecream.

I går var vi nede på Pir 39 og fikk sett noe av turistmagneten her i SF. Bare turister og ingenting igjen av det autentiske. Vi skal på Alcatraz til mandag på guidet tur og tenker at vi prøver å sykle tirsdag før vi drar til Napa onsdag. Torsdag er det hjemreise til vår kjære Iben som vi savner veldig. Meldingene og video fra besteforeldrene varmer og hun har det veldig bra :)

Sommerhilsen fra kalde San Francisco

Maylinn og Per Olav

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar