onsdag 3. juni 2009

Koser oss i Århus

Vi har hatt ei deilig pinsehelg her i Danmark. Været har vært helt nydelig. Gått lange turer i shorts og t-skjorte. Iben har kost seg i vogna med kortermet body og bare tær :D Hun koste seg masse. Vi har spist is og slappet av i biblioteksparken med fruktpikningk. Iben koste seg på gresset og kikket masse på folkene rundt.

Videre nå så er Maylinn inne i sin siste uke i praksis. Hun er ferdig torsdag. Planene denne uken er at Iben og meg skal i svømmehallen idag etter hun har sovet "frokost". Maylinn er i praksis hele dagen og kommer hjem i 15 tida. Tenkte vi skulle ut til Viby eller Tilst og ta en tur innom Bauhaus så pappa kan finne noe han har lyst på til hus og hage :D

Til helgen er siste helgen pappa er i Århus før sommeren. Bursdagen til mandag skal nytes ute på middag og kino. Tonje skal være barnevakt :D Det blir deilig.

Iben våkner daglig rundt kl 5 og har også våknet 5-8 ganger i løpet av natta. Dette har holdt på en stund og det begynner å bli ganske slitsomt for mamma og pappa. Håper hun finner ut hvordan hun skal sove snart.

Men nå skal det soves frokost :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar